Personlig rådgivning:
0812111663

Eldkorg från Oskar


Oskar
står för bästa kvalitet till bästa pris. Hos Hello-Oskar hittar du våra eldkorgar som är gjorda i dubbla lager rostfritt stål. De portabla eldkorgarna passar perfekt i trädgården - när du vill värma dig i vinterkylan eller lysa upp mysiga sommarkvällar.

Nu endast 3200:-

 

Oskar eldkorg i svartfärgat rostfritt stål med eld i Oskar eldkorg i svartfärgat rostfritt stål med eld i

Oskars eldkorgar


Denna eldkorg passar perfekt både i din trädgård eller att ta med på utflykten. Oskars elgkorg är utrustad med dubbla lager rostfritt stål, har en stabil grund att stå på och har även ett väldesignat lufttillförselsystem som gör att elden knappt ger ifrån sig någon rök. Du får lägereldskänslan utan stor rökbildning, kan kontrollera lågan och enkelt städa undan den lilla volymen aska som lämnas i botten efter användning. Eldkorgen kan väljas i färgerna svart och metall och förgyller garanterat dagar och kvällar utomhus under årets alla årstider.


  Material: Dubbelrör i rostfritt stål

  Färg: Svart/metallfärgad

   Mått: 33,5 cm djup; 53 ytterdiameter

  Vikt: 19 kg

Toppkvalitet till ett bra pris

Designad och framtagen i Tyskland

Bli en av Hello-Oskars nöjda kunder

Välfyllt lager och snabba leveranser

Oskars eldkorg i rostfritt stål Oskars eldkorg i rostfritt stål
Oskars eldkorg i rostfritt stål Oskars eldkorg i rostfritt stål

Fördelarna med en eldkorg i rostfritt stål

Varför är rostfritt stål så speciellt?

Korrosionsbeständighet
Rostfritt stål är känt för sin motståndskraft mot rost. Tack vare sin speciella legering bildar det ett passivt skyddsskikt som skyddar det mot yttre påverkan. Detta gör det till ett idealiskt material för utomhusbruk.

Värmebeständighet
Detta material tål höga temperaturer utan att förlora sin form eller färg. Denna egenskap garanterar varaktig säkerhet och kvalitet, även vid frekvent användning av eldstaden.

Optik
Den karakteristiska glansen hos rostfritt stål är ett riktigt blickfång. Den klara, silverfärgade ytan reflekterar ljuset från elden på ett imponerande sätt och skapar en unik atmosfär.

Varför lönar det sig att investera?

Hållbarhet
När du väl har investerat kan du njuta av din eldkorg i rostfritt stål i många år. Materialet är konstruerat för att stå emot väder och vind och behålla sin kvalitet i många år.

Estetik
Rostfritt stål ger en modern touch till alla rum och utrymmen. Det passar både en modern och en rustik atmosfär.

Säkerhet
Materialets hållbarhet gör att du inte behöver oroa dig för plötsliga sprickor eller skador, inte ens vid intensiv användning.

Modern design i toppklass


Designen för Oskars eldkorg är noggrant framtagen för att kunna erbjuda en portabel - men samtidigt stabil och hållbar - utomhuseldstad. Den cirkulära konstruktionen har dubbla väggar av rostfritt stål som både isolerar och kontrollerar elden. Lufthålen möjliggör minimal rökutveckling, stabil och långvarig låga samt en lättstädad aska. Välj en klassisk metallfärgad eldkorg eller en stilren svart.

Alla våra proukter och produktion är godkänd enligt EU-standard.


Eldkorgen hos våra kunder

Oskars eldkorg som används i en kunds trädgård Oskars eldkorg som används i en kunds trädgård
Oskars eldkorg som används i en kunds trädgård Oskars eldkorg som används i en kunds trädgård
Oskars eldkorg som används i en kunds trädgård Oskars eldkorg som används i en kunds trädgård

Betyg från Hello-Oskars kunder

Skötsel och underhåll av eldkorg i rostfritt stål

Skötsel och underhåll av din eldkorg i rostfritt stål är enkelt och okomplicerat. För att ta bort sot och aska kan du rengöra eldkorgen med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel. Det bästa är att använda en mjuk svamp eller borste.

Rengöringstips för eldkorg i rostfritt stål

Använd inte aggressiva rengöringsmedel eller slipande svampar för att undvika repor. Skölj eldkorgen noggrant med rent vatten och torka den sedan väl för att undvika vattenmärken.

Skydda din eldkorg från väder och vind

För att skydda din eldkorg i rostfritt stål mot väder och vind rekommenderar vi att du använder ett lämpligt lock. Det skyddar eldkorgen från regn, snö och UV-strålar och förlänger därmed dess livslängd.

Har du frågor till oss?

 

Hos oss på Hello-Oskar är det viktigt att finnas där och hjälpa våra kunder med diverse frågor eller funderingar. Många vanliga frågor och svar har vi samlat i vårt Helpcenter - så kika gärna där och se om du hittar vad du söker. Vi ser fram emot att höra från dig till epost, i chatten eller på telefon.

Epost: info@hello-oskar.se
Telefon: 0812111663

Öppettider: Mån-fre kl. 09:00-12:00 och 13:00-16:00

Personer i kundtjänsten hos Hello-Oskar Personer i kundtjänsten hos Hello-Oskar
Loggor på betalmetoder som erbjuds hos Oskar Loggor på betalmetoder som erbjuds hos Oskar

Köp nu och betala senare


Hos Hello-Oskar kan du känna dig trygg med dina köp. Vi erbjuder flera olika betalmetoder så att du kan välja det som passar dig bäst. Det går bra att betala med bank-/kreditkort, PayPal, traditionell banköverföring eller köp via Klarna.

  • Betala när du tagit emot leveransen
  • Dela upp din betalning
  • Beställ med köparskydd

> Läs mer om våra betalmetoder
> Läs mer om Klarna

Mer om Oskar


Vårt motto: "Inga kompromisser när det kommer till kvalitet"

Till skillnad från många andra leverantörer är vi ett företag baserat i Europa och vårt huvudkontor finner ni i Hamburg, Tyskland. Vår ambition är att erbjuda prisvärda och kvalitativa produkter samt göra våra kunder nöjda och glada. Vi har flera års erfarenhet och en stor kundbas från olika länder.

Vårt främsta motto är dock: inga kompromisser när det kommer till kvalitet. Det är också viktigt för oss att erbjuda rättvisa priser till både privatpersoner och professionella inom området. Detta uppnår vi genom vår direktförsäljning och att vi utelämnar mellanhandel.

Vi säljer också skorstenar

Hos Oskar hittar du isolerade skorstenar i rostfritt stål av högsta kvalitet. Vi tillverkar våra egna produkter för säkrad kvalitet och vi erbjuder alltid våra kunder bästa service. Alla skorstenar från Oskar är utrustade med vår smarta installationsteknik Secure-Adjust-System som gör monteringen av våra skorstenar snabb och enkel. Efterfråga en kostnadsfri offert på en skorsten redan idag.