Personlig rådgivning:
0812111663

Om Oskar

Hos Oskar köper våra kunder bland annat vår bästsäljande modulskorsten. Oskar är en helisolerad skorstensmodul i rostfritt stål och består av många olika rördelar som är möjliga att kombinera för den perfekta passformen. Det senaste tillskottet i GIS-familjen är vår Oskar eldkorg, perfekt för att skapa den rätta atmosfären på vår tomt. Snart lanseras även våra toppmoderna och prisvärda kaminer.

Inga kompromisser när det kommer till kvalitet

Från Oskar köper du egenproducerade orgnialprodukter med bra kvalitét. Till skillnad från många andra leverantörer är vi ett företag baserat i Europa och vårt huvudkontor finner ni i Hamburg, Tyskland. Vår ambition är att erbjuda prisvärda och kvalitativa produkter samt göra våra kunder nöjda och glada. Vi har flera års erfarenhet och en stor kundbas från olika länder.

Vårt främsta motto är: Inga kompromisser när det kommer till kvalitet. Det är viktigt för oss att erbjuda rättvisa priser till både privatpersoner och professionella inom området. Detta uppnår vi genom vår direktförsäljning och därmed utelämnar mellanhandel.

Oskars unika SAS-Tec System

Enkel och snabb montering med vårt unika istallationssystem. Med vårt Secure Adjust-system (SES-Tec) kan du enkelt installera din skorsten. Du sätter samman rören, vrider lätt åt höger och fixerar med ett klämband. Monteringen blir stabil och säker!

Montering/installation av Oskars skorsten i tre enkla steg Montering/installation av Oskars skorsten i tre enkla steg

Oskar-teamet

Tillsammans jobbar vi i team Oskar varje dag för att ta fram och producera produkter till våra kunder runt om i Europa. Vårt kontor ligger i centrala Hamburg och här sköter vi allt från försäljning och affärsutveckling till webdesign och marknadsföring. Vi ger allt för att göra våra kunder nöjda med såväl varorna som köpprocessen.

Vårt lager

Utöver vårt kontorsteam består Oskar också av ett gäng kollegor som arbetar på lagret. Där är hög aktivitet och våra varor kommer in och ut varje dag. Här jobbar vi hårt för att vi ska kunna levera våra kunders beställningar inom nolltid.

Har du frågor till oss?


Tel: 0812111663

Vardagar kl. 09-12 & 13-18

Så gynnas du av vår direkförsäljning

D2C: DIRECT TO CUSTOMER

För att kunna hålla nere priserna för våra kunder utesluter vi mellanhänder. Vi producerar våra egna produkter, förvarar de i vårt lager och leverar direkt till våra kunder. På så sätt kan vi ta fram och sälja varor med hög kvalitet till ett förmånligt pris. 

Vi är tillverkare av våra produkter

Till skillnad från billiga satser, där komponenter slängs samman från en mängd olika källor och ibland av dålig kvalitet, kommer komponenterna till Oskars rostfria skorstenssystem (med undantag för skruvarna) från en enda källa - nämligen från vår egen produktion. Det innebär att alla som vill ha en original Oskar-skorsten i rostfritt stål endast kan köpa den från vår egna webbshop.

"När man planerar och jämför priser på olika skorstenar bör man också vara uppmärksam på kvalitéten och leverantörens avtryck" förklarar Max från Oskars team. Det är viktigt att ta en närmare titt på produkter som säljs mycket billigt. I värsta fall kan man råka köpa en skorsten som inte är av rostfritt stål eller produkter med billiga isoleringsmaterial (såsom stenfiber) vilket gör skorstenarna större och därmed ogynnsamma mått.

Hos Oskar kan du lita på att du får en säker, lättmonterad skorsten i bra material - till ett förmånligt pris!

Viktiga dokument

Här har vi samlat viktiga dokument såsom manualer och intyg

Monteringsmanual skorstenar
Säkerhetsanvisningar
Prestandadeklaration
EU-försäkran om överrensstämmelse